Vakantiehuis Balaton meer Hongarije vakantiewoningen huren : Balatonszemes

Vakantiehuis In Balatonszemes

Appartment

  Pas gerenoveerd appartement in een rustige ligging. De ruimtes hebben een gezellige inrichting en bieden een gezin veel ruimte. Op het pereel staat voor de kinderen een voetbaldoel.

  210.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Balatonszemes


Vakantiehuis In Balatonszemes

1

  Mooi ingericht vakantiehuis in een rustige omgeving. Zeer geschikt voor mensen die rust zoeken. Het huis is met nieuwe moderne meubels ingericht en heeft een grote keuken. Het staat in een omheinde tuin en in het grote hof met gras is een zandbak aanwezig. Roken is in het huis niet toegestaan.

  769.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Balatonszemes


Ferienhaus In Balatonszemes (Ubs068)

1

  In Balatonszemes erwartet Sie dieses gem√ľtlich eingerichtete, freundliche Ferienhaus am S√ľdufer des Balatons. Ganz in der N√§he, nur 200 m vom Haus entfernt, verl√§uft die S√ľduferbahn. Das Dorf hat eine famili√§re Atmosph√§re. Der gro√üz√ľgige, praktische Grundriss der Wohnung eignet sich f√ľr gr√∂√üere Familien oder Freundesgruppen, die ihren Urlaub gerne gemeinsam verbringen m√∂chten. In der N√§he gibt es einen riesigen Vergn√ľgungspark und einen ungarischen Nationalzirkus in Balatonlelle. W√§hrend Ihres Urlaubs k√∂nnen Sie Ausfl√ľge vom Nordufer vom Stadthafen aus unternehmen oder mit der F√§hre von Sz√°nt√≥d zur Halbinsel Tihany fahren.

  569.00 Euro

  Ga naar Ferienhaus In Balatonszemes (Ubs068)


Vakantiehuis In Balatonszemes

1

  Rustig vakantiehuis voor een familievakantie. Buitentrap naar de 1e verdieping. Slechts 900 meter van het huis is een gloednieuw zwembad. De zuidelijke oever van het Balatonmeer heeft een fijn zandstrand. Balatonszemes is een klein, maar een zeer oud kuuroord. Het is vooral een plaats van rust en ontspanning, romantische straatjes nodigen de bezoekers in alle seizoenen uit voor een wandeling. De oude herenhuizen en door bomen omzoomde promenade zijn prachtig. De airconditioning op de bovenverdieping is exclusief (EUR 5 per dag).

  999.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Balatonszemes


Vakantiehuis In Balatonszemes

1

  In Balatonszemes wacht dit comfortabel ingerichte, vriendelijke vakantiehuis op de zuidelijke oever van het Balatonmeer. Heel dichtbij, op slechts 200 meter van het huis, loopt de S√ľduferbahn. Het dorp heeft een familiale sfeer. De ruime, praktische plattegrond van het appartement is geschikt voor grotere gezinnen of groepen vrienden die graag hun vakantie samen willen doorbrengen. In de buurt is er een enorm pretpark en een Hongaars nationaal circus in Balatonlelle. Tijdens je vakantie kun je uitstapjes maken vanaf de noordelijke oever van de stadshaven of een veerboot nemen van Sz√°nt√≥d naar het schiereiland Tihany.

  489.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Balatonszemes


Vakantiehuis In Balatonszemes

Appartment

  In Balatonszemes vind je dit gezellige, vriendelijke appartement aan de zuidelijke oever van het Balatonmeer. Heel dichtbij, ongeveer 50 meter van het huis, loopt de S√ľduferbahn. Het dorp heeft een familiale sfeer. De ruime, praktische plattegrond van het appartement is geschikt voor grotere gezinnen of vriendengroepen die hun vakantie samen willen doorbrengen, aangezien UBS748 ook in het huis is. Beide appartementen zijn ingericht in moderne en Scandinavische stijl. Vlakbij is er een enorm pretpark en een Hongaars nationaal circus in Balatonlelle. Tijdens jouw vakantie kan je uitstapjes maken vanaf de noordelijke oever van de stadshaven of een veerboot nemen van Sz√°nt√≥d naar het schiereiland Tihany.

  259.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Balatonszemes