Vakantiehuis Balaton meer Hongarije vakantiewoningen huren : Zalakaros

Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros wacht dit gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. In hetzelfde huis vindt u ook UWZ264, zodat u hier een grotere familie of zelfs een groep vriendenvakanties kunt maken. Buitengrills en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak. Het gebied is perfect om te fietsen. Voor de gasten biedt de eigenaar ook een fiets. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, goed geordende centrum en het goed onderhouden park van de nederzetting nodigen uit tot wandelingen.

  350.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros wacht dit gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. In hetzelfde huis vindt u ook UWZ263, zodat u hier een grotere familie of zelfs een groep vriendenvakanties kunt maken. Buitengrills en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak. Het gebied is perfect om te fietsen. Voor de gasten biedt de eigenaar ook een fiets. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, goed geordende centrum en het goed onderhouden park van de nederzetting nodigen uit tot wandelingen.

  350.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

1

  Een gezellig vakantiehuis met comfortabele meubels en moderne meubels in Zalakaros. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en daarom ideaal om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  370.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Ferienhaus In Zalakaros (Uwz263)

Appartment

  In Zalakaros erwartet Sie diese gem√ľtliche, komfortabel eingerichtete Ferienwohnung in der oberen Etage eines traditionellen Ferienhauses. Im selben Haus finden Sie auch UWZ264,so dass hier eine gr√∂√üere Familie oder sogar Gruppen von Freunden Urlaub machen k√∂nnen. Au√üengrills und ein Kessel sind ebenfalls vorhanden. Das Zala-Tal und die Umgebung von Kis-Balaton sind flach. Die Gegend eignet sich ausgezeichnet f√ľr Radtouren. F√ľr die G√§ste stellt der Eigent√ľmer auch ein Fahrrad zur Verf√ľgung. Das Thermalbad ist nur wenige Gehminuten entfernt. Das ruhige, geordnete Zentrum und der gepflegte Park der Siedlung laden zu Spazierg√§ngen ein.
  Zalakaros und seine Umgebung sind ideal f√ľr aktive Entspannung. Zu den Angeboten z√§hlen Tennis, Fu√üball, Reiten und in wenigen Kilometern Entfernung k√∂nnen Sie auch Ballonfahren und Drachenfliegen. In der Gegend von Zalakaros gibt es mehrere Fischteiche.

  359.00 Euro

  Ga naar Ferienhaus In Zalakaros (Uwz263)


Ferienhaus In Zalakaros (Uwz264)

Appartment

  In Zalakaros erwartet Sie diese gem√ľtliche, komfortabel eingerichtete Ferienwohnung in der oberen Etage eines traditionellen Ferienhauses. Im selben Haus finden Sie auch UWZ263,so dass hier eine gr√∂√üere Familie oder sogar Gruppen von Freunden Urlaub machen k√∂nnen. Au√üengrills und ein Kessel sind ebenfalls vorhanden. Das Zala-Tal und die Umgebung von Kis-Balaton sind flach. Die Gegend eignet sich ausgezeichnet f√ľr Radtouren. F√ľr die G√§ste stellt der Eigent√ľmer auch ein Fahrrad zur Verf√ľgung. Das Thermalbad ist nur wenige Gehminuten entfernt. Das ruhige, geordnete Zentrum und der gepflegte Park der Siedlung laden zu Spazierg√§ngen ein.
  Zalakaros und seine Umgebung sind ideal f√ľr aktive Entspannung. Zu den Angeboten z√§hlen Tennis, Fu√üball, Reiten und in wenigen Kilometern Entfernung k√∂nnen Sie auch Ballonfahren und Drachenfliegen. In der Gegend von Zalakaros gibt es mehrere Fischteiche.

  359.00 Euro

  Ga naar Ferienhaus In Zalakaros (Uwz264)


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros wacht het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Hier vind je ook UWZ268, UWZ269 en UWZ270. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je actief ontspannen, tennissen en voetballen of paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  449.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros wacht het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Hier vind je ook UWZ267, UWZ269 en UWZ270. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je actief ontspannen, tennissen en voetballen of paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  239.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros wacht het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Hier vind je ook UWZ267, UWZ268 en UWZ270. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je actief ontspannen, tennissen en voetballen of paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  210.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros wacht het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Hier vind je ook UWZ267, UWZ268 en UWZ269. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je actief ontspannen, tennissen en voetballen of paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  210.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros vind je het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de begane grond van een vakantiehuis. In het huis bevindt zich ook UWZ274 met aparte ingang. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je ontspannen, actief tennissen en voetballen of paardrijden, binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  290.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros vind je het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de begane grond van een vakantiehuis. In het huis bevindt zich ook UWZ273 met aparte ingang. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je ontspannen, actief tennissen en voetballen of paardrijden, binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  290.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  Hier vind je een gezellig appartement met comfortabel meubilair op de zolder van een vakantiehuis in Zalakaros. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak, waardoor ze ideaal zijn om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  350.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  Hier vind je een gezellig appartement met comfortabel meubilair op de begane grond van een vakantiehuis in Zalakaros. In hetzelfde huis is ook UWZ279 met aparte ingang, zodat een groter gezin of zelfs een groep vrienden hun vakantie samen kunnen doorbrengen. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak, waardoor ze ideaal zijn om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  350.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Ferienhaus In Zalakaros (Uwz262)

Appartment

  Komfortabel eingerichtete Ferienwohnung in Zalakaros im Obergeschoss eines traditionellen Hauses. Das Haus liegt in den H√ľgeln von Zalakaros in einer angenehmen und ruhigen Umgebung. Ein wohltuendes Thermalbad ist nur wenige Gehminuten entfernt. Das ruhige, geordnete Zentrum und der gepflegte Park der Siedlung stehen den erholungssuchenden G√§sten zur Verf√ľgung. Zalakaros und seine Umgebung laden die Liebhaber aktiver Entspannung ein, verschiedene Sortm√∂glichkeiten wahrzunehmen: Tennis, Fu√üball, Reiten und in wenigen Kilometern Entfernung k√∂nnen Sie auch Ballon fliegen. In der Gegend von Zalakaros gibt es mehrere Fischteiche. Die Stadt und die Sehensw√ľrdigkeiten von Keszthely sind ebenfalls einen Besuch wert.

  110.00 Euro

  Ga naar Ferienhaus In Zalakaros (Uwz262)


Ferienhaus In Zalakaros (Uwz255)

Appartment

  In Zalakaros bieten wir unsere komfortabel eingerichtete Ferienwohnung in der obersten Etage eines traditionellen Ferienhauses an. Das Thermalbad ist nur wenige Gehminuten entfernt. Das ruhige, geordnete Zentrum und der gepflegte Park der Siedlung stehen den G√§sten ebenfalls zur Verf√ľgung. In Zalakaros k√∂nnen Sie auf vielen Sportpl√§tzen Tennis und Fu√üball spielen, auch Reitsport ist m√∂glich. In nur wenigen Kilometern Entfernung k√∂nnen Sie auch Ballon-und Drachenfliegen ausprobieren. In der Gegend von Zalakaros gibt es mehrere Fischteiche, in denen Angelliebhaber fischen und angeln k√∂nnen. Die Stadt und die Sehensw√ľrdigkeiten von Keszthely sind ebenfalls einen Besuch wert.

  210.00 Euro

  Ga naar Ferienhaus In Zalakaros (Uwz255)


Zalakaros

  Een gezellig vakantiehuis met comfortabele meubels en moderne meubels in Zalakaros. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en daarom ideaal om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  370.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros vind je dit gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een modern vakantiehuis in een aangename en rustige omgeving. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je ontspannen, actief tennissen en voetballen of paardrijden, binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar u kunt vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  670.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Zalakaros

  Een gezellig vakantiehuis met comfortabele meubels en moderne meubels in Zalakaros. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en daarom ideaal om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  370.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Ferienhaus In Zalakaros (Uwz256)

Appartment

  In Zalakaros, einem zentral gelegenen Apartmenthaus, erwartet Sie diese freundliche, moderne Ferienwohnung. Barrierefreies Haus mit Aufzug. Rezeption und medizinische Versorgung, Sauna, Schwimmbad und Kinderecke stehen den G√§sten zur Verf√ľgung. In diesem modernen Apartmenthaus finden Sie auch die Wohnung UWZ261, so dass hier eine gr√∂√üere Familie oder sogar Gruppen von Freunden gemeinsam Urlaub machen k√∂nnen. Das st√§dtische Thermalbad ist in der N√§he. Besuchen Sie das ruhige, geordnete Zentrum und den gepflegten Park der Siedlung. Zalakaros und seine Umgebung laden die Liebhaber aktiver Entspannung ein, Tennis, Fu√üball, Reiten , und in wenigen Kilometern k√∂nnen Sie auch Ballonfahren, und Drachenfliegen.In der Gegend von Zalakaros gibt es mehrere Fischteiche, in denen die Liebhaber des Angelns je nach Bedarf fischen und angeln k√∂nnen. Die Stadt und die Sehensw√ľrdigkeiten von Keszthely sind ebenfalls einen Besuch wert.

  68.00 Euro

  Ga naar Ferienhaus In Zalakaros (Uwz256)


Ferienhaus In Zalakaros (Uwz261)

Appartment

  In Zalakaros, einem zentral gelegenen Apartmenthaus, bieten wir diese freundliche, moderne Unterkunft. Einladendes, barrierefreies Haus mit Aufzug. Rezeption und medizinische Versorgung, Sauna, Schwimmbad, Kinderecke stehen den G√§sten zur Verf√ľgung. Das st√§dtische Thermalbad ist ganz in der N√§he. Das ruhige, geordnete Zentrum und der gepflegte Park der Siedlung stehen den G√§sten ebenfalls zur Verf√ľgung. In Zalakaros k√∂nnen Sie auf vielen Sportpl√§tzen Tennis und Fu√üball spielen, auch Reitsport ist m√∂glich. In nur wenigen Kilometern Entfernung k√∂nnen Sie auch Ballon-und Drachenfliegen ausprobieren. In der Gegend von Zalakaros gibt es mehrere Fischteiche, in denen Angelliebhaber fischen und angeln k√∂nnen. Die Stadt und die Sehensw√ľrdigkeiten von Keszthely sind ebenfalls einen Besuch wert.

  68.00 Euro

  Ga naar Ferienhaus In Zalakaros (Uwz261)


Zalakaros

  Hier vind je een gezellig appartement met comfortabel meubilair op de begane grond van een vakantiehuis in Zalakaros. In hetzelfde huis is ook HU-3766 met aparte ingang, zodat een groter gezin of zelfs een groep vrienden hun vakantie samen kunnen doorbrengen. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak, waardoor ze ideaal zijn om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  350.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  In Zalakaros vind je het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de begane grond van een vakantiehuis. In het huis bevindt zich ook HU-3744 met aparte ingang. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je ontspannen, actief tennissen en voetballen of paardrijden, binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  290.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  Hier vind je een gezellig appartement met comfortabel meubilair op de zolder van een vakantiehuis in Zalakaros. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak, waardoor ze ideaal zijn om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  350.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  In Zalakaros vind je het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de begane grond van een vakantiehuis. In het huis bevindt zich ook HU-3745 met aparte ingang. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je ontspannen, actief tennissen en voetballen of paardrijden, binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  290.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  In Zalakaros wacht het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Hier vind je ook HU-3736, HU-3737 en HU-3739. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je actief ontspannen, tennissen en voetballen of paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  210.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  In Zalakaros wacht het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Hier vind je ook HU-3736, HU-3738 en HU-3739. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je actief ontspannen, tennissen en voetballen of paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  239.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Vakantiehuis In Zalakaros

Appartment

  In Zalakaros bieden wij ons comfortabel ingericht appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, goed geordende centrum en het goed onderhouden park van de nederzetting zijn ook beschikbaar voor de gasten. In Zalakaros kunt u op veel sportvelden tennissen en voetballen en paardrijden is ook mogelijk. Op slechts een paar kilometer afstand kunt u ook ballonvaren en deltavliegen proberen. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar visliefhebbers kunnen vissen en vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook zeker een bezoek waard.

  340.00 Euro

  Ga naar Vakantiehuis In Zalakaros


Zalakaros

  In Zalakaros wacht het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Hier vind je ook HU-3736, HU-3738 en HU-3739. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je actief ontspannen, tennissen en voetballen of paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  239.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  In Zalakaros vind je het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de begane grond van een vakantiehuis. In het huis bevindt zich ook HU-3744 met aparte ingang. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je ontspannen, actief tennissen en voetballen of paardrijden, binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  290.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  In Zalakaros vind je het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de begane grond van een vakantiehuis. In het huis bevindt zich ook HU-3745 met aparte ingang. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je ontspannen, actief tennissen en voetballen of paardrijden, binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  290.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  Hier vind je een gezellig appartement met comfortabel meubilair op de zolder van een vakantiehuis in Zalakaros. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak, waardoor ze ideaal zijn om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  350.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  Hier vind je een gezellig appartement met comfortabel meubilair op de begane grond van een vakantiehuis in Zalakaros. In hetzelfde huis is ook HU-3766 met aparte ingang, zodat een groter gezin of zelfs een groep vrienden hun vakantie samen kunnen doorbrengen. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak, waardoor ze ideaal zijn om te fietsen. Het thermale bad ligt op slechts een paar minuten lopen. Het rustige, nette en goed onderhouden centrumpark van de nederzetting staat ter beschikking van de gasten. Zalakaros en omgeving bieden ontspanning, maar ook veel activiteiten zoals tennis, voetbal, paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. Er zijn verschillende visvijvers in de omgeving van Zalakaros. Bezoek ook Keszthely met veel bezienswaardigheden.

  350.00 Euro

  Ga naar Zalakaros


Zalakaros

  In Zalakaros wacht het gezellige, comfortabel ingerichte appartement op de bovenste verdieping van een traditioneel vakantiehuis. Hier vind je ook HU-3736, HU-3737 en HU-3739. Hier kunnen grotere families of groepen vrienden hun vakantie ideaal samen doorbrengen. Barbecuefaciliteiten en een waterkoker zijn ook beschikbaar. De Zala-vallei en de omgeving van Kis-Balaton zijn vlak en dus ideaal voor fietstochten. De eigenaar kan voor een fiets zorgen. Een thermaal bad ligt op slechts een paar minuten lopen. In Zalakaros en omgeving kan je actief ontspannen, tennissen en voetballen of paardrijden. Binnen een paar kilometer kan je ook een vlucht, een ballonvaart of zelfs een deltavliegervlucht maken. In het Zalakaros-gebied zijn verschillende visvijvers waar je kan vissen. De stad en de bezienswaardigheden van Keszthely zijn ook een bezoek waard.

  210.00 Euro

  Ga naar Zalakaros